Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, не спести критиките си относно представянето на

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, не спести критиките си относно представянето на
Коментари Харесай

Паро: Нямам думи за този техничар на вратата ни


Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, не спести рецензиите си относно представянето на тима в последния мач с Левски, и най-много вратаря Витаутас Черниаускас.

" За Левски нищо не желая да приказвам, ще разясня единствено ЦСКА. По принцип като се прави къща, се стартира от основите. При нас малко са обърнати нещата и тръгваме да градим от покрива.

За мен отбраната ни не е постоянна. А за този " техничар " на вратата ни, нямам думи. Редно е управлението да направи обстоен и подробен разбор, в случай че би трябвало и мач по мач да изгледа всичко, с цел да си направи точните заключения ", сподели Никодимов.

Иначе Стамен Белчев отново ще би трябвало да прекроява състава на ЦСКА поради многото кадрови проблеми. Най-сериозно е ситуацията в отбрана, защото бековете Стойчо Атанасов и Жеферсон са осъдени за гостуването на Берое на следващия ден от 20:00 часа.

Най-вероятно като крайни бранители ще работят Дюлгеров отдясно и Александър Георгиев отляво. Манолев пък се обрисува още веднъж да стартира като дясно крило. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР